Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 martie 2011

http://www.mayra.ro/moda/sesiuni-de-stil/bijuteriile-handmade-sunt-la-moda/

Bijuteriile handmade sunt la moda

Sesiuni de stil
Fiindca toate vrem sa fim la moda, sa fim invariabil admirate, sa ne scaldam in unicitate, si sa nu platim un pret foarte mare pentru acest lucru, propun sa va spuneti parerea legata de miscarea impotriva uniformizarii si a societatii de consum in care traim.
Mai ales dupa ce v-ati uitat la cateva dintre creatiile unei artiste care creeaza bijuterioare exclusiv manual, din sticla, indeosebi sticla de Murano, elemente inoxidabile si din argint. 

Fiindca articolele sunt lucrate manual de catre aceeasi persoana, acestea pot diferi una de cealalta, devenind din start unicate! Ideea de handmade, de lucru creat manual, ofera multe posibilitati de creatie, clientele isi pot comanda singure un model visat sau, de ce nu, sa ofere sugestii, astfel incat, produsul final sa fie asa cum si l-au dorit.
De cele mai multe ori se pun intrebari de genul: De ce sunt atat de ieftine? De ce sunt atat de scumpe?
Raspunsul ar fi: Deoarece pretul se stabileste dupa munca depusa pentru a crea un obiect, ceea ce implica mai multe lucruri, ca orice produs de pe piata. De ce sunt atat de ieftine? Raspunsul: Oamenii inca nu apreciaza lucrul manual, bijuteriile de acest gen, si toata munca artistilor care au aparut in ultima vreme, iar un pret mare i-ar nedumeri total, nestiind CE are obiectul atat de valoros, sau daca ESTE intr-adevar de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu